Șoferii care se deplasau luni după amiază, în jurul orei 14.00, pe autostradă între Nădlac și  Arad, s-au îngrozit când au văzut o mașină marca Ford pe contrasens.

Aceasta a fost surprinsă în imagini gonind pe contrasens la aproximativ 3 kilometri de la intrarea în România, la Vama Nădlac II.

Șoferii mai vigilenți au reușit să îl ocolească pe cel care venea pe contrasens pe banda a doua și i-au anunțat și pe ceilalți colegi de trafic despre pericolul de pe autostradă.

 

Sursa: opiniatimisoarei.ro

  • sindicat spune:

    LA COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC,LA FEL.MIERCURI SI CEL MAI PROBABIL JOI-LA ORA 14 DACA NU V-OR INTRA SALARIILE,NU V-0R IESI IN CIRCULATIE AUTOBUZELE SI TRAMVAIELE DE SCHIMBUL 2.AVEM COPII MICI,RATE,C.A.R-uri,DATORII,CHELTUIELI.MOTIVUL ARATAT PT NEPLATA SALARIILOR E CA PRIMARIA NU A PLATIT COMPANIEI SUBVENTIA.JOS FALCA SI GOJDA ATUNCI-IMEDIAT FARA ALTE DISCUTII.CUM ADICA?VOI PUTETI DORMI NOAPTEA?NU VA BATE DZEU?PE VREMEA LUI TORSIN SI BIRAU NU SE INTARZIA SALARIUL SI BONURILE CA ACUM.L,IDERII DE SINDICAT ACTUALI-DEMISIA,NU MAI AVETI RUSINE IN FATA ANGAJATILOR CA NU LUATI MASURI.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției