Accident ce putea avea un sfârșit tragic s-a petrecut zilele acestea pe D.N. 7 după ce un bărbat de 51 de ani, din satul Toc a condus sub influența alcoolului. Acesta s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula pe carosabil. Din fericire pagubele au fost numai materiale, însă deznodământul putea fi cu totul diferit.

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat pe data de 01 noiembrie un bărbat de 51 de ani, din satul Toc, care conducea un autoturism pe D.N.7, iar la km 449+300m accidentează un alt autoturism care se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,88 mg./L. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice”, transmit cei de la IPJ Arad.

 

Foto: Generic

  • Liviu Alexe spune:

    Un ziarist adevărat nu copiază ad literam comunicatul agramaților de la Poliție. Pagubele pot fi NUMAI materiale, iar mașinile circulă NUMAI pe carosabil. Atenție și la semnele de punctuație lipsă sau puse aiurea.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției