Inaugurat cu mare fast la mijlocul lunii mai, în plină campanie electorală, clădirea care adăpostește bazinul de polo din Subcetate intră în reparații. Primăria Arad anunţă faptul că începând de joi, 8 august bazinul de polo din Subcetate se va închide pentru aproximativ trei săptămâni, pentru realizarea unor lucrări de reparaţii şi întreţinere.

Reprezentanţii Primăriei au constatat în ultima perioadă, că în exploatarea bazei sportive din Subcetate au apărut anumite deficienţe care necesită remediere astfel încât, baza sportivă să poată fi folosită în condiţii optime.

S-a optat pentru închiderea bazinului în această perioadă, datorită numărului scăzut de vizitatori, urmând ca odată cu luna septembrie, baza să fie în perfectă stare de funcţionare, iar arădenii să se poată bucura de facilităţile existente aici, ne anunță Primăria Arad.

Baza sportivă fiind în perioada de garanţie, a fost înştiinţată Compania Naţională de Investiţii, companie care are responsabilitatea asigurării funcţionării echipamentelor, utilajelor şi dotărilor existente.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției