Incredibil! O farmacie a refuzat să vândă o mască de protecție unui pacient, pentru că acesta intenționa să plătească cu cardul

0
806

Caz revoltător într-o farmacie din Piața Mică din Arad. Un pacient care nu a dorit să încalce regulile de protecție socială a intrat în farmacie pentru a-și achiziționa o mască de protecție. Pentru că nu avea bani lichizi la îndemână, omul nu a avut altă posibilitate decât să achite masca cu cardul. Spre surprinderea acestuia, reprezentantul farmaciei a refuzat și nu i-a eliberat masca de protecție cerută. „Pur și simplu a refuzat să mă servească. A spus că nu are rost pentru o sumă atât de mică, de 1 leu, să folosească dispozitivul pentru card“, ne-a spus pacientul.

Am dorit să aflăm dacă această „politică“ de vânzări este valabilă în toate farmaciile, așa că am luat la pas câteva. „Nu au voie. Nici într-un caz. Șefilor nu prea le convine, pentru că vezi Doamne ei pierd la sume așa mici și nu se merită. Dar pacientul trebuie servit“, ne-a spus o farmacistă de pe strada Lucian Blaga. „Mai pățim să vină câte un pacient care nu are bani la el și ne roagă dacă nu cumva avem posibilitatea să îi oferim o mască. Evident că îi oferim. Dacă respectiva farmacie a considerat că pierde mai mult pe comision decât câștigă pe masca de protecție cred că putea foarte bine să îi ofere pacientului pur și simplu fără bani. La ce profit face o farmacie, nu cred că 1 leu făcea o gaură atât de mare în buget“, ne-a spus altcineva care lucrează în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.