Subprefectul județului Sălaj și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident, într-o locație din localitatea Hurez. El a murit după ce a fost strivit de acoperișul unui foișor care s-a prăbușit din cauza vântului puternic. Subprefectul participa la un eveniment public, alături de mai mulți primari și oficiali.

Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit, marți, 21 iunie, după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el. Subprefectul, în vârstă de 53 de ani se afla în localitatea Hurez unde participa la un eveniment. La un moment dat, din cauza unei furtuni puternice, acoperișul foișorului s-a prăbușit, strivind mai multe persoane. Virgil Țurcaș a fost rănit foarte grav, fiind nevoie de intervenția SMURD. El a fost transportat pentru îngrijiri la spital, însă nu a mai fost salvat.

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției