Independența Baia Mare – Piroș Security Liones Arad 2-3

0
254

Duminică dimineața a avut loc o etapă intermediară în campionatul superligii feminine de fotbal. Pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare. Fetele de la „Piroș Security Liones”, antrenate de de noul antrenor Dan Cuedan au obținut o victorie clară cu 3-2 băimărencele, acestea marcând cel de al doilea gol abia în al treilea minut de prelungiri al reprizei secunde.
Jucătoarele pregătite de Dan Cuedan au mai bifat o victorie. Independența Baia Mare- Piros Security Liones 2-3. Cu toate că Baia Mare este o localitate aflată în carantină, meciul s-a disputat, oferind „leoaicelor” să dovedească forma bună prin care trec.
Scorul a fost deschis de oaspete prin Melisa Olariu în minutul 21, dar Alexandra Lunca a reușit să egaleze în minutul 43. Aceeași Melisa Olariu, în mare formă de joc, a făcut
1-2 cu un minut înainte de finalul primei reprize.
Acest scor s-a menținut până în minutul 81, minut în care jucătoarea echipei arădene, de numai 15 ani, Carla Kugler a reușit să înscrie golul liniștitor de 1-3, dintr-o lovitură liberă de la 21 m.
Totuși , echipa gazdă a mai avut o zvâcnire de orgoliu, în prelungiri (min. 90+3) și a stabilit scorul final de 2-3 prin Denisa Predoi.
În acest moment Piros Security Liones ocupă locul 7 în clasament, cu 14 puncte din 8 meciuri disputate, iar joi, 19 noiembrie de la ora 11, echipa arădeană va întâlni pe stadionul din Sînicolau Mic pe Selena Constanța, echipă ce se află în acest moment pe ultimul loc cu zero puncte acumulate.
Piros Security Liones Arad: Maha, Parlak, Drăgan, Tomesc, Sîrbovan, Olariu, Ancăș, Răduc, Marcea, Șuveț, Sucilă.
Rezerve: Bot, Kugler
Antrenor: Dan Cuedan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.