cuplu_fericire_libertateTimpul a trecut peste iubirea voastră, iar relaţia este acum mult mai aşezată. Au apărut copiii, s-a instalat rutina, există respectul, dar tu ai vrea să ştii dacă te mai iubeşte. Convinge-te singură!

Se străduieşte să-ţi facă pe plac

Chiar dacă nu-ţi mai face declaraţii făţişe, ca la început, faptele lui pot spune mai multe decât o mie de cuvinte. Dacă sacrifică o ieşire cu prietenii sau un meci de fotbal pentru a-ţi fi alături când ai nevoie de el, atunci cu siguranţă a făcut-o de dragul tău.

Nu uită de aniversările voastre

E aniversarea căsătoriei voastre. Dacă te surprinde cu un buchet de flori sau cu o invitaţie în oraş, e cât se poate de clar că şi pentru el ziua voastră este una importantă, de care îşi aminteşte cu plăcere. Însă, nici dacă a uitat nu te pripi să tragi concluzii. Lipsa de afecţiune nu este singurul motiv posibil al „amneziei” sale. În loc să dramatizezi, aminteşte-i cu un ton glumeţ şi găsiţi o modalitate convenabilă de a sărbători.

Îţi duce dorul atunci când sunteţi departe

Nu mai e ca la început, când îţi spunea că te-a sunat doar ca să-ţi audă vocea. Acum, când relaţia voastră a îmbrăcat haine mai trainice, te sună să afle cum merg treburile pe acasă, ce fac copiii… Chiar dacă motivele pentru care te caută sunt mai puţin romantice, deşi nu-ţi spune direct că îi e dor de tine, sigur îţi simte lipsa.

Îţi vorbeşte despre preocupările lui

Comunicarea este, se ştie, unul dintre pilonii de rezistenţă ai unei relaţii. De aceea, dacă el te face părtaşă la preocupările, frământările sau chiar la supărările lui, înseamnă că între voi există acea intimitate necesară supravieţuirii unei relaţii. Aşa că, deschide-ţi urechile, priveşte-l în ochi şi citeşte-i în suflet atunci când îţi vorbeşte. Poate nu vei mai vedea pasiunea de la început, dar vei găsi o iubire aşezată şi un om pe care te poţi baza.

Nu te lasă la greu

Este una dintre zilele acelea când nu îţi vezi capul de treabă. Ţi-ar mai trebui o pereche de mâini ca să le poţi face pe toate. Pentru că te vede necăjită şi obosită, partenerul tău de viaţă, deşi nu e prea priceput la astfel de treburi, se străduieşte să-ţi dea o mână de ajutor. Gestul lui este, fără îndoială, un semn de respect faţă de tine şi, de ce nu, încă un mod de a-ţi declara iubirea lui.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției