Indiferent când și unde: CSU Reșița – Crișul Chișineu-Criș 15-26

0
276

Etapa trecută, handbalistele Crișului au fost nevoite să se mute la Macea pentru un meci pe teren propriu, pentru ca în această rundă să accepte solicitarea reșițencelor de a juca în devans în Valea Domanului. Rezultatul a fost același, o victorie pentru „alb-albastre”, cea cu numărul 12 a stagiunii, care își păstrează avansul de 4 puncte în vârful clasamentului față de echipa din Târgu Mureș.
Revenind la partida de la Reșița, nu s-a pus niciun moment problema echipei câștigătoare. De vreo două campionate, bănățencele nu mai pot emite pretenții în fața Crișului și așa s-a întâmplat și de această dată. După
8-15 la pauză, tabela s-a oprit la 15-26, cu ultima achiziție a trupei de pe Criș, venită chiar de la Reșița, golghetera meciului. „Într-adevăr, am avut puține emoții să mă întorc la Reșița din postura de adversară, dar actualele mele colege m-au ajutat să le depășesc rapid și să-mi aduc aportul la această victorie meritată. M-am integrat rapid la Crișul, chiar îi mulțumesc domnului antrenor și conducerii clubului că mi-au dat șansa să fac parte din acest proiect serios. Luăm fiecare meci în parte, sper să terminăm pe primul loc și să ne jucăm șansele la turneul semifinal”, ne-a declarat Daiana Gaiu, autoare a șase goluri în disputa cu fosta sa echipă.
Au jucat și au marcat pentru Crișul: Gaiu 6, Petruse 5, Boldor 4, Klimek 3, Vezentan 2, Vrabie 2, Golusin 2, Cherecheși 1, Popeanu 1, Năstasă, Nemoianu, Corha, Haidu, Snakovschi. În acest weekend, elevele lui Sebastian Tudor evoluează tot în deplasare, în Banat, dar mai aproape de casă, la Timișoara, ocupanta locului 4 în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.