ineu2Echipa din Țara Zărandului va rămâne fără puncte în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a pentru simplul fapt că nu are adversar la finalul săptămânii. Pauza e binevenită pentru stafful tehnic, care are destule lucruri de pus la punct, în așa fel încât odată cu vizita Craiovei să sosească și prima victorie. „Vom încărca puțin fizic jucătorii în aceste zile, dar ne vom ocupa și de celelalte aspecte, cu prioritate pentru cel psihic. Jucătorii au fost foarte supărați după înfrângerea cu Hunedoara, fiindcă au jucat bine 50-60 de minute, au avut și 1-0, dar meciul s-a întors și am rămas din nou cu mâna goală. Pe de altă parte, mai știu că trebuie să lucrăm mult pe partea tehnico-tactică, nu mai putem fi atât de vulnerabili în apărare, în special la fazele fixe”, a spus Cristian Sculici.
Pe lângă Vasilică Georgiu, Ineul ar mai putea înregimenta un fotba­list liber de contract, însă deocamdată discuțiile cu acesta nu sunt finalizate.
„Dacă va mai veni cineva bine, dacă nu, eu oricum am sarcina să scot la lumină această echipă. Caut în permanență soluții de revitalizare, sper să le și găsesc”, a adăugat Sculici.
Ineul nu are programat un meci amical la finalul acestei săptămâni, însă fotbaliștii mai tineri, plus Ciobanu,  au ocazia să-și facă un antrenament cu joc duminică, în Liga a VI-a.

Recomandările redacției