biliaIneul s-a deplasat sâmbătă dimineață în județul Bihor, pentru o confruntare cu una din cele mai solide echipe pe care le-a avut seria a V-a sezonul trecut, CS Oșorhei. Alb-albaștrii au încheiat la egalitate disputa amicală cu oamenii lui Cosmin Bodea, 1-1, cu gol în contul arădenilor semnat de Dănuț Bilia. „A fost un joc destul de bun, în compania unei echipe omogene, care anul trecut a avut un parcurs notabil. Am reușit să ne ridicăm cel puțin la va­loarea lor, am condus destule momente  și am fost egalați cam în minutul 100, dar nu asta contează. Ca organizare, atitudine și concentrare, ne-am prezentat bine. Dar mai avem de lucru la relațiile de joc”, a povestit antrenorul principal al Ineului, Adrian Abrudean.
Trupa din Țara Zarandului a început meciul în formula Fl. Rusu – Tătar, Bilia, Nicolau, Suslak – Francescu, Georgiu – Covaci, Petcuț, R. Popa – Băd. Pe parcurs, în team-ul arădean și-au mai făcut apariția portarul Cioară și jucătorii de câmp Cornea, Talpaș, Iambor, Berar, Copil, Pirtea, Drăgan și Șulumberchean.
Miercuri, Ineul revine în Bihor pentru o ciocnire cu Luceafărul Oradea, iar sâmbăta viitoare primește vizita timișenilor de la Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, și ei reveniți în Liga a III-a după barajele din luna iunie.

Recomandările redacției