De ieri, și divizionara a treia pregătită de Cristian Sculici a intrat oficial în vacanță. Ultimul antrenament a constat a fost practic un meci de verificare, cu prilejul căruia antrenorul zărăndanilor a văzut la lucru câțiva juniori din zonă. Este vorba despre Daniel Popa – Pera (Unirea Gurhonț), Răzvan Ruja (CS Beliu), Daniel Timiș (Podgoria Șiria), Valentin Mîneran și Laurențiu Udrescu, ambii de la Olimpia Bocsig. Sunt fotbaliști de 17-18 ani, ineuanii mergând pe aceeași linie de întinerire a lotului.
„E prematur să-mi exprim o părere despre cei pe care i-am văzut astăzi, vor mai avea ocazia să ne arate ce pot și în ianuarie, când reluăm pregătirile. Tot atunci, vor mai veni și alți tineri, dar și doi-trei seniori, în funcție și de cine ne vom despărți în această iarnă. Sunt câțiva fotbaliști care nu vor mai continua la Ineu, dar singurul nume cert ce vi-l pot da la ora aceasta este cel al lui Mădălin Tomuț”, ne-a mărturisit Sculici.
Bujor et. comp. se vor întoarce la treabă pe 11 ianuarie 2016, urmând ca zece zile mai târziu să plece într-un cantonament la Moneasa.

Recomandările redacției