Ineul în doliu: medicul Cristian Donta s-a stins în ziua de Paști

0
14026

Orașul Ineu este zguduit de una dintre cele mai triste vești, în prima zi de Paști.  Cristian Donta, medic primar de chirurgie generală a murit în această dimineață. ,,Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat , ne-am rugat pentru însănătoșirea lui,  dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din acestă lume . A plecat  prea devreme lăsand în urmă numai tristețe și durere . Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Cristian a fost un om , coleg și prieten minunat!

Fie ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace.  Rugăciunile noastre se îndreaptă în cel mai dureros moment către Dumnezeu pentru  familia  îndurerată . Doamne odihnește-l în pace!”, scrie pe pagina indoliată a Spitalului orășenesc Ineu

Dr. Cristian Donta a fost unul dintre cei mai apreciați chirurgi din județ. Chirurgul în vârstă de 48 de ani,  suferise un grav accident la schi, la începutul lunii aprilie. De atunci a fost internat într-un  spital din Timişoara. Medicul ar fi împlinit 49 de ani în luna iulie.

Transmitem și noi pe aceasta cale sincere condoleanțe familiei îndoliate.

 Dumnezeu să-l odihească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.