Ineul a început să trudească la Moneasa: „Primul an de normalitate”

0
336

ineuCristian Sculici, Dănuț Bilia și Florin Rusu au avut grijă ca după o zi și jumătate în stagiul de pregătire montan ineuanii să dea primele semne de oboseală. Jucătorii din Țara Zărandului, colegi de hotel cu cei de la UTA, beneficiază de „meniuri” speciale din partea staffului tehnic, bazate pe date   exacte.
„Pot spune că e primul an de normalitate la echipele pe care le-am antrenat. De data aceasta chiar avem ocazia să lucrăm așa cum mi-am dorit întotdeauna. Plecând de la indicii despre masa osoasă, musculară și de grăsime ai fiecărui fotbalist, știm exact ce să urmărim la cele 3-4 antrenamente zilnice. Disciplina este cuvântul de ordine, dar cred că la cât de obosiți vor fi jucătorii la finalul fiecărei zi nu vor avea disponibilități pentru altce­va decât recuperare și odihnă”, a punctat „principalul” Sculici.
Acesta a avut parte și de o primă plângere din partea unui fotbalist, dar acesta nu a scăpat de programul normal de pregătire. „Portarul Gorun a acuzat o contuzie, dar s-a pregătit normal în cele din urmă”, a mai menționat tehnicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.