Ineul încheie cantonamentul de la Moneasa cu două antrenamente zilnice

0
275

sculicineuSpre deosebire de utiști, care părăsesc astăzi Moneasa, ineuanii mai au de tras cu o zi în plus în cantonament. Va fi un final de cantonament ceva mai ușor și asta pentru că stafful tehnic a scos unul dintre ședințele de pregătire zilnice. „De obicei făceam trei antrenamente zilnice, joi și vineri avem doar două. Asta nu înseamnă că vom scădea și intensitatea, însă cred că e suficient cât i-am trezit pe jucători cu noaptea în cap. Cred, oricum, că le-a prins bine, sunt semne evidente de îmbunătățire a condiției lor fizice”, a precizat Cristian Sculici.
Antrenorul zărăndanilor e mulțumit și din alt punct de vedere. „Mă bucură faptul că toți fotbaliștii sunt sănătoși și termină în picioare acest cantonament greu. Portarul Gorun se antrenează și el la capacitate maximă după o zi de repaus, iar juniorii de 13 și 14 ani, Gavrilă și Pușcaș, au ținut și ei cât au putut ritmul cu ceilalți”, a adăugat Sculici.
Ineul eliberează camerele hotelului Parc sâmbătă dimineața cu destinația terenul „Armonia”. Acolo o așteaptă pentru un amical divizionara a treia bihoreană, CS Sînmartin, cea care a eliminat-o din prezenta ediție a Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.