ineu beneaProaspăt-promovata echipă arădeană a tras linie odată ce a trecut marele hop al barajului și, după ce a savurat triumful din orașul Marii Uniri, a trecut la treabă.
Marți seară, la Ineu s-a consumat o primă întâlnire între primarul Călin Abrudan, preşedintele Ionuţ Benea, sponsorul Karoly Gombos și antrenorul Adrian Abrudean, cu scop clar de creionare a pașilor imediat următori. Planul general a fost trasat, iar acum se așteaptă concretizările.
Fără a intra deocamdată în detalii, tehnicianul trupei din Ineu a dezvăluit că „am punctat anumiți pași, dar încă mai avem nevoie de clarificări. Sperăm ca în cursul zilei de joi să avem și aceste aspecte limpezite și să intrăm în discuții cu jucătorii doriți, cărora trebuie să le putem oferi ceva concret”.
Pe lângă fotbaliştii doriţi de Abrudean, conducerea alb-albaștrilor urmează să intre în renegocieri cu garda care a dus greul promovării. „Începem, practic, de la zero, pentru că aproape toate contractele au expirat. Țin cont de aportul jucătorilor de anul trecut care au realizat obiectivul și și-au făcut datoria de club”, a asi­gurat „Știli”.

Recomandările redacției