Ineul nu ține de jucătorii doriți în Liga a II-a: Zdrențan și Mitrea întăresc rivalele din Vest

0
247

Vacanța e destul de pasivă la divizionara a treia din Țara Zărandului. Ineul nu a realizat încă niciun transfer, dar, în schimb, ar putea pierde câțiva jucători curtați de formații din Liga a II-a.
Dacian Zdrențan e în curtea UTA-ei și în condițiile în care Norbi Polgar e încă scos din circuit datorită problemelor de la călcâi ar putea fi reținut în lot ca variantă de fundaș dreapta. Alex Mitrea a și plecat cu ASU Poli în cantonament la Bekescsaba și, din câte se pare, are șanse să fie titular în „alb-violet” pentru proaspăta divizionară secundă. „Ambii jucători sunt ai noștri sută la sută, dar nu ne vom opune plecării lor la mai bine. E șansa lor să joace mai sus și nu îi vom refuza, iar asta e valabil pentru orice jucător de la Ineu. Mai rămâne de văzut și în ce condiții le vom da drumul, dar nu vom fi absurzi”, a precizat Roland Szabo, principalul finanțator a divizionarei a treia
Din informațiile noastre, unii jucători ai Ineului au intrat și în vizorul celor de la Sebiș sau Cermei, dar, deocamdată, nu se pune problema unor înțelegeri. Cristian Sculici a programat reunirea lotului pentru 11 iulie, când, pe lângă Zdrențan sau Mitrea, ar mai putea absenta Bier, care și-a exprimat deja dorința să plece din Țara Zărandului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.