ineu-barajMetalurgistul Cugir, adversara de vineri a trupei din Țara Zarandului, își reface baza pentru a îndeplini condițiile impuse de FRF pentru Liga a III-a. Până atunci, echipa marelui perdant de anul trecut din C5, Marius Opric, fostul antrenor al Hunedoarei, dispută me­ciurile de pe teren propriu pe arena „Cetate” din Alba Iulia.
În luna iunie, trupa din Ineu sărbătorea acolo revenirea în Liga a III-a. Acum, alb-albaștrii speră să fructifice și acest mic atu moral. „Jucăm la Alba Iulia, unde am câștigat barajul de promovare cu bihorenii de la Kinder Paleu, ar trebui să fim noi echipa care profită acum de acest lucru”, a indicat antrenorul Adrian Abrudean.
Ineuanii s-au văzut puși runda trecută într-o situație grea, cu doar 14 jucători valizi. Lucrurile sunt pe cale să se regleze, iar „Știli” ar trebui să conteze, vineri, pe tot lotul. „Sperăm că la jocul de la Cugir să beneficiem de toți jucătorii pe care i-am avut în pregătiri și să nu mai ajungem în asemenea situații niciodată. Mergem la Alba Iulia să scoatem maximum, sunt conștient că vom întâlni o echipă foarte bine organizată, din toate punctele de vedere. Dar am mare încredere în jucătorii noștri”, a punctat fostul mijlocaș.
Cătălin Cornea nu va juca împotriva cugirenilor, fiind suspendat după eli­minarea din etapa trecută. Lipsește încă Alin Drăgan, în refacere după ce și-a dislocat umărul în amicalul cu CS Oșorhei, din vară.
(S.A.)

Recomandările redacției