Finalul de sezon în Liga a IV-a a venit cu o neobișnuită nepre­zentare a formației gazdă. Vorbim despre Voința Mailat, care nu a mai onorat partida de acasă cu Ineul. Ba, mai mult, nu a anunțat pe nimeni, iar formația vizitatoare, Ineul, plus arbitrii Saladea, Bălă și Cășuț și observatorii Ologeanu și Scridon au fost lăsați să bată drumul până la baza de la Mailat, unde era pus lacătul.
A fost întocmită pe genunchi și o foaie de joc cu „unsprezecele” Ineului, adică: Pușcaș – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – Denis Mâneran, Ponta, S. Balaci, Dan Mâneran – Spătaru, pe bancă urmând să ia Cristi Sculici, chiar în ziua în care a împlinit 39 de ani. Bineînțeles, după sfertul regulamentar, toată lumea s-a întors acasă, sau la alte partide ce începuseră la ora 18.
La Curtici, de exemplu, au fost văzuți și câțiva fotbaliști ai Mailatului, semn că aceștia se reuniseră mai devreme, dar, din motive necunoscute deocamdată, nu au mai ajuns la destinație. Președintele Laszlo Molnar, singurul în măsură să lămurească problema, nu a răspuns la telefon, așa că fiecare e liber să creadă orice.

Recomandările redacției