stili-utaAdrian Abrudean și elevii săi s-au văzut, ieri, în formulă completă la prima acțiune a Ineului din 2014. Completă, pentru că despărțirea de Dumitru Copil nu mai era secretă, și nici revenirea lui Voștinar, al cărui împrumut la Chișineu- Criș a expirat.
„Am avut 18 jucători la reunire, efectivul l-am completat până la 25 cu juniori din propria pepinieră, juniori pe care-i vom avea sub observație atentă în perioada următoare. Ne vedem în continuare de pregătire, dacă apare ceva interesant și conve­nabil, vom analiza împreună cu conducerea. Dacă nu, rămânem în această formulă și încercăm să ne         îndeplinim obiectivul”, a relatat Abrudean, de părere că nu vor urma alte plecări: „Nu mă aștept la alte des-părțiri, mă gândesc că băieții mi-ar fi spus dacă aveau intenții de plecare”.
„Știli” a perfectat patru meciuri de verificare, cu Victoria Zăbrani, Gyula Thermal, Crișul Chișineu Criș și FC Bihor, și a propus conducerii un stagiu centra-lizat. „Zilele următoare așteptăm să se clarifice lucrurile. Îmi doresc ca, din 27 ianuarie până în 2 februarie, să mergem într-un cantonament. Conducerea știe acest lucru, se fac eforturile necesare pentru a ne atinge și acest scop”, a spus antrenorul alb-albaștrilor din Țara Zarandului.

Recomandările redacției