necsulescuDupă Petcuț, Popa și Copil, gruparea zărăndană a mai renunțat la doi fotbaliști. Sau, mai bine spus, conjunctura a făcut ca Ciprian Malancu și Adrian Suslak să nu mai facă parte din lotul Ineului din weekendul recent încheiat. Primul se va angaja cât de curând, iar fotbal va mai juca doar de plăcere, cel mai probabil în Liga a IV-a, la Lunca Teuz Cermei. Apoi, fotbalistul de bandă stânga nu a acceptat reducerea salarială propusă de conducerea clubului și, via Atletico, va ajunge la UTA II sub comanda lui Roland Nagy. „Le mulțumesc ambilor pentru colaborare, sunt niște fotbaliști buni și băieți de caracter. Le doresc multă baftă la cluburile pentru care vor juca mai departe”, a precizat Adrian Abrudean.
Antrenorul Ineului are, totuși, și o veste bună.  Sub comanda a ajuns Radu Necșulescu, fostul mijlocaș al Sebișului curtat la un moment dat și de UTA. „Am lucrat cu el la Național Sebiș și-l consider un fotbalist bun, tehnic și polivalent. Mă gândesc să-l folosesc chiar și al doilea atacant dacă e cazul. Trebuie să înțelegem că nu are rost să mai încărcăm numeric lotul, atâta timp cât nu avem ca obiectiv promovarea. În schimb, locul din play-off nu-l vom scăpa”, mai consideră „Știli”, care mâine mai așteaptă și un junior de la Liberty Salonta.
Totodată, Ineul se va baza în campania de primăvară pe juniorii din propria pepinieră: Griga, Hresdac, Voștinar și Șulumberchian, acesta din urmă revenind la antrenamente după o accidentare de lungă durată. „Alb-albaștrii” se vor pregăti pe plan local până pe 27 ianuarie, când, pentru o săptămână, vor „urca” în canto­nament la Moneasa.

Recomandările redacției