ineuIneul a pierdut la Gloria, dar deține un avantaj reconfortant de 8 puncte în topul D-ului arădean, iar programul ultimelor patru etape, când întâlnește Șiria (acasă), Mailat (deplasare), Șicula (a) și Tisa Nouă (d) o îndreptățește să se considere campioana stagiunii 2012-2013.
De aceea, Abrudean și ai săi au receptat deja anunțul de aseară al FRF-ului, referitor la împerecherea campionelor județene.
Campioanei județului Arad îi iese în cale învingătoarea din întrecerea Bihorului. Detașată în fruntea campionatului din Țara Crișurilor e Kinder Paleu, echipă pregătită de cunoscutul fost mijlocaș al anilor 80-90 Zsolt Muzsnay, internațional al României.
Cel care a îmbrăcat tricourile unor formații ca Universitatea Cluj, FC Bihor, Steaua, Videoton, Fehervar (ambele Ungaria) sau Antwerp (Belgia) a mai pregătit Bihorul și a fost secund la CFR Cluj, apoi a pregătit mai multe echipe din județul Bihor.
Printre fotbaliștii mai cunoscuți ai bihorenilor se numără Vlad Ghețe (22 de ani), trecut pe la FC Bihor și Luceafărul, dar și portar al naționalei României de fotbal în sală.
Tot acolo e și Istvan Balla, micuțul dar puternicul mijlocaș lateral care a jucat la ACU acum trei ani, în liga secundă.
„Am unele informații despre echipa bihoreană. Ieri am aflat și noi că vom juca împotriva lor, ne vom pune la punct și vom trata cu mare seriozitate meciul. Avem nevoie de ajustări pentru viitor, echipa asta stă într-un singur atacant, Alin Drăgan. Dar deocamdată privim în viitorul apropiat”, a explicat Adrian Abrudean.
Meciul de baraj care pune față în față campioanele din Arad și Bihor se joacă pe 19 iunie, cu AJF Alba pe post de organizator. Pe lângă arena Cetate din Alba Iulia, gazdele au la dispoziție altă bază cochetă, cea de la Blaj, unde a câștigat anul trecut Șoimii Pâncota barajul cu CS Vulcan.

Recomandările redacției