ineu „Alb-albaștrii” au reușit prima lor victorie de la revenirea în Liga a III-a. Succesul obținut în fața vecinilor de la Șoimii Pâncota are darul să le ofere băieților pregătiți de Adi Abrudean recâștigarea încrederii, după ce în urma primelor trei etape contabilizaseră doar două puncte. Vasilică Georgiu, unul dintre cei mai experimentați oameni din efectivul Ineului, a vorbit despre greutatea punctelor dobândite în derby-ul arădean. „Suntem foarte bucuroși că ne-am îndeplinit obiectivul, aveam nevoie de victorie neapărat. Jocul n-a fost neapărat spectaculos, a avut multă încrâncenare. Și Pâncota are jucători va­loroși, iar noi suntem încă în formare, încercăm să ne închegăm cât mai rapid. Mergem cu speranțe la următorul meci, la Baia Mare, vrem trei puncte și de acolo!”, anunţă mijlocaşul.
Georgiu: „Echipa poate creşte”
Ineul ar fi putut revendica mai mult de la primele trei runde, a fost opinia ge­nerală desprinsă. „Așa e fotbalul, am luat doar un punct la Sănătatea, iar la Cugir adversarii au avut trei ocazii şi două goluri, deşi la posesie a fost ceva de genul Barcelona contra Vallecano, am fost tot peste ei. Fiecare meci are istoria lui. E bine că am câștigat, altfel era poate scandal. Ne antrenăm bine, băieții sunt de calitate, echipa poate crește. Dacă va fi ok, facem un campionat frumos. Ne-am bucurat și că a venit lume multă la meci”, a punctat fostul utist.
Un jucător interesant
Dacă fotbaliştii consacraţi din echipa Ineului şi-au făcut bine treaba, surpriza plăcută a venit din partea tânărului mijlocaș de bandă dreaptă Iosif Covaci. Crescut la Atletico și trecut pe la echipe ca Tauț, Chișineu Criș sau Zăbrani, Covaci a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Ineului. „Are calități foarte bune, poate să crească. Depinde de el și de șansă, în fotbal sunt mai multe chestii care îți dau plusul. Are viteză bună și cu mingea la picior, știe să o țină, scoate om din joc. E la început de drum, așteptăm tot mai mult de la el, ca și de la fiecare, toți încercăm să dăm ce avem mai bun”, a comentat Georgiu.

Recomandările redacției