Ineul vrea careu cu colegele arădene, plus revanşa în faţa Cugirului

0
171

ineupZărăndanii au trecut repede peste eşecul de la Oşorhei şi asta pentru că au fost câştigătorii morali ai acelei întâlniri. Hava, portarul gazdelor, a fost cel care a păstrat toate punctele în contul formaţiei sale. „La câte ocazii clare am avut, ar fi trebuit să câştigăm noi la două-trei goluri diferenţă. Am dat, însă, peste un portar în zi mare, însă nici terenul nu ne-a ajutat prea mult. Nu avem de ce să ne alarmăm, ca joc şi atitudine, echipa a rămas pe panta ascendentă”, consideră Ionuţ Benea, directorul sportiv al Ineului.
Sâmbătă seara, pe „Centralul” ineuan soseşte perdanta ultimelor etape în seria a V-a. Luând doar două puncte din 9 posibile, Metalurgistul Cugir a spus „adio” promovării, devenind o formaţie abordabilă. Ineuanii nu uită că şi partida tur din play-off au scăpat printre degete un rezultat pozitiv, după ce au deschis scorul, iar la 2-1 pentru gazde au ratat incredibil. „Vrem şi putem să ne luăm revanşa. Cugirul e de bătut şi vrem toate punctele pentru a ocupa la final locul 4 în clasament. Vrem să formăm un careu cu cele două echipe din Arad, plus Cugirul, acesta a devenit obiectivul nostru pentru ultimele două meciuri”, a mai spus Benea.
Ineul nu are nicio absenţă pentru confruntarea de sâmbătă seara şi poate aborda confruntarea cu teamul lui Opric în formula standard: Cioară – Cornea, Nicolau, Ţoca, Tătar – Bier – Georgiu, Francescu, Necşulescu – Băd, Drăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.