Ineul vrea puncte pe terenul „câinelui rănit” din Jucu

0
160

georgiuUnirea Jucu, adversara de sâmbătă a Ineului, a avut o primă etapă de coșmar, venind cu cinci goluri de la Zalău și niciunul marcat. După ce a reușit doar remiză acasă cu Baia Mare, Adrian Abrudean e și mai precaut: „Ne așteaptă o partidă extrem de importantă și de dificilă, în același timp. Avem probleme de lot, întâlnim un adversar care a pierdut la scor sever în prima etapă și sunt convins că acest lucru nu e tocmai bun pentru noi. Noi venim după un egal acasă și dorim să aducem punct sau puncte din această deplasare. Rămâne ca din jucătorii care-i vor suplini pe cei indisponibili să demonstreze că merită loc în primul unsprezece, eu am încredere în ei”.
Eliminat runda trecută, Nicolau nu face deplasare. În aceeași situație se regăsește și Francescu, avertismentul primit cu Baia Mare scoțându-l din calcule pentru meciul de sâmbătă.
„Știli” ar putea începe cu Cioară – Cornea, Bier, Țoca – Tătar, Iambor, Georgiu, Necșulescu, Talpaș – Drăgan, Băd. Arbitrează Cosmin Brașovean (Cluj Napoca), Marius Bălan (Dej), Anghel Todea (Cluj Napoca). Observatori: Gabriel Dan (Timișoara), Mircea Sîrbu (Hunedoara).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.