Infidelitatea, un impas în care ajung multe cupluri. Iată ce puteţi face

0
86

Infidelitatea este un impas în care ajung multe cupluri la un moment dat. Pentru unele relaţii aceasta re­prezintă un motiv clar pentru despărţire, iar altele reuşesc să treacă peste această situaţie delicată. Studiile arată că un pro­cent semnificativ de cupluri, căsătorite sau nu, se confruntă cu cel puțin o astfel de criză de-a lungul relației.
Infidelitatea este, fără îndoială, una dintre cele mai grave probleme de cuplu care ar putea să apară pe parcursul unei relaţii şi care poate răni mai tare decât orice altceva un partener de viaţă. Şi nu vorbim aici nu­mai de infidelitatea fizică, sexuală, ci şi de orice formă de trădare şi lipsă de onestitate. Se poate ca infidelitatea să nu aibă legătură cu apariţia unui alt partener sexual, cu trădarea fizică a relaţiei, ci cu trădarea sentimentelor şi a încrederii construite în timp.
Iată ce puteţi face dacă vă confruntaţi cu o astfel de situaţie
În primul rând, ar trebui ca amândoi să faceţi tot posibilul să nu se ajungă aici. Ştiţi cum se spune: mai bine previi, decât să re­pari. Însă, atunci când infidelitatea a apărut, sinceritatea poate fi un început dacă vreţi să reparaţi ceva. Şi, chiar dacă vi se poate părea puţin cam mult, consilierea de cuplu e singura soluţie reală pentru a trece peste acest impas apărut în relaţia voastră, dacă vă doriţi cu adevărat ca aceasta să continue.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.