Infracţiune la frontieră

0
265

algerPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat zilele trecute o femeie de cetăţenie algeriană care intenţiona să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate franceză falsă.
„Femeia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din România, ca pasager într-un autocar care circula pe ruta România – Italia, legitimându-se cu un paşaport algerian şi o carte de identitate franceză. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul francez este fals total, acesta neîndeplinind condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări. Verificările ulterioare au stabilit că femeia are cetăţenie algeriană, are 28 de ani şi dorea să ajungă în Italia”, ne informează comisar şef Daniel Iancu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
Pe numele femeii, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.   (D.D.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.