Infracțiuni în trafic

0
380

Marţi, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Pe DN79, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Zimand, un bărbat de 34 de ani în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate, iar pe raza localității Vladimirescu, un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au mai depistat: un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea pe DN79A, pe raza localităţii Ineu, un autoturism radiat din ciculație de autoritățile germane din luna februarie a anului 2015 și un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza localității Pilu, în urma verificărilor efectuate constatându-se că tânărul nu deține permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule.

„Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere“, se arată în comunicat.

(A.L)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.