Poliţiştii locali au întâmpinat două tipuri de infracţiuni în tot atâtea zile, iar în ambele cazuri au găsit rapid rezolvare.
Luni, în urma monitorizării prin sistemul de supraveghere video instalat în cele mai importante puncte din oraş, Poliţia Locală Pecica a reuşit să surprindă o persoană care a sustras de la o staţie de carburanţi din oraş 40 de litri de ulei auto. Ulterior făptuitorul a fost predat Poliţiei pentru a i se întocmi acte premergătoare, iar prejudiciul în valoare de aproape 600 de lei a fost recuperat în întregime.
O zi mai târziu, în cadrul unei acţiuni comune a Poliţiei Locale şi a Postului de Poliţie al Oraşului Pecica, în zona Juncanu au fost surprinse două persoane din Bucureşti care ofereau spre vânzare pe stradă telefoane contrafăcute.
„Cei doi au fost sancţionaţi cu 750 de lei, iar telefoanele au fost ridicate în vederea confiscării” – a explicat şeful de serviciu Alin Gruia.
Poliţiştii le atrag atenţia cu această ocazie cetăţenilor să nu aibă încredere şi să nu cumpere articole electrice, în speţă telefoane mobile de ultimă generaţie, decât de la magazine.

Recomandările redacției