Infracțiuni rutiere, accidente cu fugă de la locul faptei și un șofer depistat sub influența drogurilor

0
317

Weekend-ul ce s-a încheiat a fost presărat cu evenimente rutiere, majoritatea cauzate pe fondul consumului de alcool. În data de 30 august 2020, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN7, pe raza localității Pecica, a intrat în coliziune cu un alt autoturism și a plecat de la fața locului. Acesta a fost identificat de polițiștii orașului Pecica pe o stradă din localitate, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, a fost dispusă prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, 30 august 2020, polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Chișineu-Criș au fost sesizați de un bărbat despre faptul că un autoturism i-a lovit autoturismul parcat în fața casei, și a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 709, pe raza localității Berechiu. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere, de asemenea se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Polițiștii Postului de Poliție Șiria au depistat, în data de 27 august 2020, un bărbat din Șiria, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot în data de 30 august 2020, polițiștii orașului Sântana au depistat, în flagrant, un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Sebiș au depistat, sâmbătă, un bărbat de 40 de ani din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ.792/B, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Tot sâmbătă, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani din Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN79, pe raza localității Livada, având permisul de conducere anulat. Totodată, conducătorul auto manifestând un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la testul de canabis (THC – 5). Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat, la data de 29 august 2020, un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.