Infracţiuni rutiere constatate pe drumurile publice din Arad

0
611

Infracțiunile rutiere constatate pe drumurile publice din Arad sunt la ordinea zilei. Alcoolemia la volan şi conducerea unor autoturisme de către minori sunt infracțiuni care sunt sancţionate uneori chiar și cu închisoarea.

Polițiștii din Șiria au depistat ieri, în trafic, un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice. Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat un tânăr de 26 de ani, din Felnac, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, pe raza aceleiași localități. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere, autoturismul are numere de înmatriculare false, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,37 mg/l.alcool pur în aerul expirat.

De asemenea polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat o tânără de 17 ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei, din municipiu. Autoturismul i- ar fi fost încredințat spre a-l conduce de un tânăr din Arad, de 21 de ani, care avea cunoștință despre faptul că tânăra nu are dreptul de a conduce. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.