​Polițiștii din Vladimirescu au depistat, în seara zilei de 21 iulie a.c., un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Testarea acestuia cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de TH-5. Verificările ulterioare au relevat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
​În Ineu, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate. Din verificări a reieșit că mopedul este neînregistrat, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 1.00 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
​Conform procedurii, în cele două cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate, respectiv a alcoolemiei.

​Tot în Ineu, un cetățean italian de 63 de ani, cu domiciliul în Archiș, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea numărului de înmatriculare expirată din luna iunie a.c..
​Un bărbat de 58 de ani, din Șiştarovăț, în timp ce conducea un tractor, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime. Verificările polițiștilor au relevat că remorca tractorului este neînmatriculată.
​Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Recomandările redacției