Infracțiuni severe la regimul rutier: tânăr depistat în timp ce conducea un autoturism cu numere false și fără a deține permis de conducere

0
499

Polițiștii orașului Lipova au depistat, în trafic un, bărbat de 36 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În Vinga, a fost depistat un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autotuturism în localitatea Mănăștur, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism.

În aceeași localitate, un tânăr de 27 de ani, din Vinga, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu numere false și fără a deține permis de conducere.

Cu dreptul de a conduce suspendat au fost depistați, în municipiu, un arădean de 21 de ani, pe strada Cocorilor, și un bărbat de 46 de ani, din Pecica, pe Bulevardul Revoluției.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.