Infracţiuni în trafic şi zeci de amenzi aplicate pe drumurile din Arad

0
302

rutierePoliţiştii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Astfel, aceştia au depistat în trafic, în Pecica, doi bărbaţi de 73, respectiv 55 de ani, care au condus mopede, iar pe DC 38, între Gurahonţşi Zimbru, au depistat o femeie de 29 de ani, care a condus un autoturism, în urma verificărilor constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere.
De asemenea, pe DJ 792 A, la Beliu, poliţiştii au depistat în trafic o femeie, de 46 de ani, care a condus un autoturism având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată din data de 3 ianuarie a.c.
Un alt caz l-a avut protagonist, pe un un bărbat de 26 de ani, care a condus,pe Calea Radnei, un autoturism având o alcoolemie de 1,05 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
Poliţiştii rutieri au efectuat, în 24 de ore, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, pentru neregulile constatate aplicând 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei.
Dintre acestea, 90 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 80 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.