Numărul mare de absențe și-a spus cuvântul la Deva, unde Sebișul a clacat și a încasat patru goluri de la o echipă aflată în zona retrogradării. Scorul a fost deschis de Voinea în minutul 7, după ce Gakos a respins un șut în forță al lui Voineag. Rolurile s-au schimbat 13 minute mai târziu, la golul de 2-0: Voinea a centrat și Voineag a înscris din opt metri. În minutul 27, tabela arăta deja 3-0: Kelemen a centrat de pe dreapta, iar Voinea a reușit „dubla” cu un șut din prima, stabilind scorul pauzei. Goșa a redus din diferență pentru oaspeți în minutul 57, după ce portarul Raț a respins șutul lui Pintea, dar la nici un minut Deva a refăcut avantajul prin reușita lui Fetița din careul mic. Tabela a fost închisă de Susan în minutul 81, iar echipa Sebișului a părăsit terenul învinsă după două luni. Trupa lui Merșca rămâne pe poziția a șasea, iar în ultima etapă are un meci aparent facil, pe teren propriu cu Ocna Mureș, echipă care are doar un punct după primele 14 etape.
Formații: Deva: Raț – Mirică, Jude, Kelemen, Roșie – Boldea, Capotă – Fetița (Radak 87), R. Cristian (V. Bogdan 90+1), Voineag (Șoit 46) – Voinea (Teodorescu 90+3)
Sebiș: Gakos – Pîslaru, Ciochină, Dumitrache – Goșa, Pintea, Bi Nene, Cl. Vereș (Rugină 46) – Susan, Szekely (Ad. Pop 23), Petculescu.
Arbitri: Vasile Rodina – Anghel Todea, Claudiu Giurgiu (toți din Cluj).
Observatori FRF: Ioan Teodor (Târgu Mureș), Meilan Nădășan (Cluj).

Recomandările redacției