Marți seară, FCC ICIM Arad a jucat al doilea meci amical în această pauză competițională. Arădencele au evoluat în Ungaria pe terenul celor de la Peac Pecs. S-a terminat 91-54 (19-12, 21-14, 25-16, 26-12) pentru formația maghiară.
Miljan Medveđ a optat să înceapă acest duel cu un prim 5 format din: Hadzovic, Fodor, Harrison, Neagu și Burdgess. Returul întâlnirii cu Peac Pecs e programat peste trei zile, atunci când va avea loc prima apariție a noului lot în fața publicului arădean. Confruntarea se va disputa vineri, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă. Sâmbătă, începând cu ora 16:30, „galben-albastrele” încheie perioada de pregătire cu un ultim meci de verificare, contra echipei Novi Sad din Serbia.
Revenind la disputa din Ungaria, cifrele jucătoarelor ICIM-ului au fost: Fodor 11 puncte și 7 recuperări, Hadzovic 9 puncte și 7 assisturi, Ardelean 8 puncte, Harrison 7, Burdgess 6 puncte și 6 recuperări, Dzombeta 4 puncte, Ciotir 4, Mercea 3 și Bartok 2 puncte.
După partida din Ungaria, o componentă a lotului a primit o veste devastatoare: Marta Fodor și-a pierdut mama.
„Echipa FCC ICIM este alături de Márta Fodor în aceste clipe triste, când se desparte de draga sa mamă. Întreaga echipă este alături de ea și urează sincere condoleanțe întregii familii!”, e mesajul clubului pentru unul dintre transferurile verii.

Recomandările redacției