Înfrângere rușinoasă pentru UTA în 16-imile Cupei României împotriva divizionarei terțe ACSO Filiași

1
2340

UTA a debutat în această joi în 16-imile Cupei Românie împotriva divizionarei terțe ACSO Filiași. Cu toate că arădenii au pornit la drum cu o jucătorii care au evoluat mai puțin în această perioadă, aceștia au început meciul ca favoriți.

 

Partida de pe terenul celor de la Filiași a fost una extrem de dură, iar arădenii aproape că nu au atacat poarta gazdelor. Jucătorii UTA-ei nu au fost de condamnat deoarece intrările de Liga a III a celor de la Filiași puteau provoca accidentări foarte grave arădenilor. În disperarea lor elevii lui Mario Găman au reușit să marcheze un gol în minutul 38 prin Viorel Vîlcică, pe merit ce e drept deoarece nu s-au îndepărtat de poarta lui Balauru până nu au marcat. Imediat după gol, atitudinea UTA-ei s-a schimbat radical cu toate că jucătorii riscau accidentări grave.

Cel mai probabil Balint, și-a mustrat elevii la pauză, însă arădenii au fost nevoiți să joace tehnic pentru a face față formației gazdă. Mai ales că urmează meciul cu CFR, iar un lot incomplet ar fi ultimul lucru de care ar avea nevoie tehnicianul arădenilor în această perioadă. Balint a făcut schimbări majore în repriza secundă, însă nici cu Miculescu, Hora și Antal în teren arădenii nu au reușit măcar să egaleze pentru a ajunge la loviturile de departajare. Astfel, UTA înclină capul în fața unei formații din eșalonul al treilea care însă a reușit să facă tot posibilul pentru a obține victoria.

 

Formații:

Filiași: D. Constantinescu – Dănescu, E. Dina, Tătaru, Calu – Duriță – Pencea, Zamfir, Vîlcică, Rogoveanu – Al. Fotescu. Rezerve: Fl. Șerban – Al. Șerban, Bubuioc, Armășelu, Geris, Lungu, Boldu, Manolache. Antrenor: Mario Găman

UTA: Balauru – Tomozei, Medjimorec, Ilie, Shlyakov – Vorobjovas, Passaglia -Antal, Bustea, Mercioiu – Dangubic. Rezerve: Mociu – Baravykas, Benga, Mihai, Isac, Miculescu, Hora, Roger jr., Ubbink. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Robert Avram (Pitești) – Doru Zanfir (Slatina) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova). Rezervă: Mihai Motan (Târgoviște).

Observatori FRF: Miodrag Mihai (Ilfov) și Cristina Babadac (Alexandria).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.