Campania de vânzare a abonamentelor la UTA a început în forță la arena „Motorul”, acolo unde, aseară, a și fost prezentat lotul „roș-albilor” pentru sezonul 2018-2019 a Ligii a II-a. Un număr important de suporteri utişti a stat la coadă pentru a-și aconta unul dintre cele 3.700 de locuri de pe arena upgradată din Aradul Nou, iar câțiva dintre ei și-au și expus public părerea despre teren și lotul de jucători cu care abordează „Bătrâna Doamnă” campionatul ce începe duminică.
„Încă se văd probleme la teren, se văd denivelările cu ochiul liber, dar per total este acceptabil. Sper să fie cât mai mulţi posesori de abonament în acest sezon. Faptul că avem mulţi juniori în lot este specific acestui club, dar recent a venit Cipri Rus, un jucător cu experienţă. care sunt convins că ne va ajuta. Stăteam destul de rău atât din punct de vedere numeric, cât şi valoric, mai ales în atac. Mai sperăm să sosească şi alţii care să ajute echipa. Ţinând cont de situaţia actuală a clubului aş fi mulţumit cu o clasare în primele şase la finalul turului”
„La prima vedere, «Motorul» arată bine, mai ales dacă ţinem cont de faptul că se va termina construcţia la Stadionul „Francisc Neuman” şi acesta va rămâne de antrenament. Nu multe echipe din ţară au un asemenea stadion ca unul secundar. Ca orice arădean, aştept să meargă cât mai bine UTA, visul tuturor arădenilor este promovarea. Liga secundă este plină de echipe de tradiţie în acest an, din păcate unele doar cu numele, pentru că situaţia financiară nu este excelentă. Noi sperăm să vedem cât mai multe meciuri spectaculoase la Arad”
„Sunt multe echipe de tradiţie, vom vedea cum vor arăta pentru că, din păcate, nu au jucătorii de altădată. Stadionul este plăcut ochiului, cochet, sperăm că gazonul va face faţă. Oricum e mai bun decât cel de dinainte, e important ca jucătorii să se acomodeze şi să practice un fotbal plăcut. Am încredere în Ionuţ Popa şi sperăm la o clasare mai bună decât cea de anul trecut”.

Recomandările redacției