Parcursul perfect continuă: CS Ineu – Victoria Zăbrani 0-3

0
673

Noul joc la matineu pentru CS Ineu, după egalul din intermediara de miercuri cu Păulișul, ar fi trebuit să fie o tresărire de orgoliu.  Dar, tinerețea și elanul gazdelor au fost tăiate de experimentații jucători antrenați de Cristian Irimia, fostul portar ineuan, cel poreclit „inimă albastră” în Țara Zărandului.

După câteva ocazii încheiate de șuturi de la distanță, în minutul 19, la o centrare perfectă de pe dreapta a lui Gherghel, Flavius Băd a lovit cu capul de la colțul lung și a deschis scorul. Pauza nu a fost un sfetnic bun pentru ineuani și,  în minutul 58, oaspeții s-au desprins după ce Francescu a pus tare latul de la marginea careului mare și a trimis sub transversală. Tinerii jucători trimiși pe teren de pe banca de rezerve ineuană nu au putut aduce un plus și, cu două minute înainte de final, Dragu a șutat puternic din afara careului și Karmanoczky a deviat în propria poartă. Tabela s-a închis la un sec 0-3 ce îi dă de gândit trupei de pe Crișul Alb.

Formații:                                            

CS Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Zdențan, Hulbăr – Sergiu Balaci (81 Belei), Ponta (88 Ciurdaru), Ciprian Berar (81 Dragoș) , Mâneran Denis(46 Florin Berari) – Spătaru, Teședan. Antrenor secund: Dacian Balaci.

Victoria Zăbrani: Mureșan – Topai, Bier, Pașcu, Tomuț – Adam, Simion – Gherghel (82 Țuța), Francescu, Dragu – Băd. Antrenor: Cristian Irimia.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla, Filip Cârmaci.

Observatori: Adrian Apătean, Iosif Lovas.

Dacian Balaci, antrenor secund CS Ineu: „Una facem la antrenamente și alte ne iese la meciuri. Exersăm faze fixe, posesie, atac și nu se vede nimic în joc. Vom analiza la rece și să vedem ce vom face. Ne deranjează că nu avem ocazii de gol, suferim la ultima pasă, avem doar un gol în două partide. Cred că echipa este bine pregătită fizic și tactic, printre cele mai bune din serie, dar încă nu se vede. Avem și noi câțiva jucători experimentați, dar încă nu suntem la capacitatea pe care ne-o dorim. Felicit adversarul, au jucători exeprimentați și au făcut diferența. Urmează o deplasare grea la UTA II, revin Dan Mâneran și Balint și sperăm să luăm trei puncte˝.

Cristian Irimia, antrenor Victoria Zăbrani: „O victorie muncită, meritată după aspectul jocului. Am discutat toată săptămâna despre echipa din Ineu, știam în mare măsură ce joacă, este o echipă incomodă și acasă dar și în deplasare, meciul acesta am spus că este de 6 puncte pentru mine. Felicit echipa pentru atitudine și dăruire, a respectat în mare parte sarcinile de joc, sunt bucuros că zi de zi au atitudine și asta face diferența indiferent la ce nivel evoluezi. Avem jucători experimentați, care trag echipa după ei, au mare caracter. Și ei mai greșesc și eu mai greșesc, dar important este să nu persistăm în ele. Avem și jucători tieneri care nu prea au jucat, dar le dau încredere și se vede, de exemplu Mureșan care nu are multe meciuri de seniori și văd că meci de meci apără tot mai bine. L-am introdus și pe Țuța, un jucător tânăr, de perspectivă, încercăm să mai promovăm copii,dar trebuie să jucăm toate meciurile la victorie și  să avem mentalitate de învingători și pentru asta contez mult pe cei experimentați. Sunt 4-5 echipe care pot să se rupă și să termine pe locul 1. Nu cred că vreuna din ele este hotărâtă să promoveze, nici noi, dar dacă rezultatele ne duc acolo, vom vedea ce vom face. Este prematur acum să ne gândim la promovare, dar vrem să câștigăm toate meciurile. Urmează un meci acasă cu Păuliș, cea mai arțăgoasă echipă din campionat, va fi greu, însă trebuie să îi învingem˝

Liga a IV-a Arad, rezultatele etapei a 4-a:

Păulișana Păuliș – Unirea Sântana   3-3

De Palma (autogol), D. Popa, Itu / Ginghină, Toader, Martin

Progresul Pecica – Șoimii Șimand  1-0

Arsene

Speranța Turnu – Podgoria Pâncota   5-2

Roza 3, Sziladi, D. Don/ Mărgăian, Ispas

Victoria Nădlac – Frontiera Curtici   1-3

Vl. Bogdan / Avrămuțiu 2, Morar

Victoria Felnac – Glogovăț  1-2

 1. Varga / A. Gornic, Mariș

Socodor – Cetate Săvârșin   3-1

Gherheș, Bibarț, Faur / D. Petrean

UTA II a stat.

Clasament:

 1. Progresul Pecica 4 3          1          0          11-3     10
 2. Victoria Zăbrani 3 3          0          0          11-2     9
 3. Glogovăț 4 3          0          1          11-8     9
 4. Unirea Sântana 4 2          2          0          12-6     8
 5. UTA Arad 3 2          1          0          9-3       7
 6. Frontiera Curtici 4 2          1          1          9-4       7
 7. Cetate Săvârșin 4 2          0          2          8-8       6
 8. Păulișana Păuliș 3 1          2          0          7-6       5
 9. CS Ineu 3 1          1          1          6-4       4
 10. Victoria Nădlac 4 1          1          2          8-12     4
 11. Şoimii Şimand 4 1          0          3          4-9       3
 12. Speranța Turnu 4 1          0          3          6-13     3
 13. Socodor 4 1          0          3          4-12     3
 14. Podgoria Pâncota 4 0 1          3          7-13     1
 15. Victoria Felnac 4 0          0          4          3-13     0

Etapa următoare (1 septembrie, ora 17.00): Pâncota – Nădlac, Zăbrani – Păuliș, UTA II – Ineu, Glogovăț – Socodor, Curtici – Felnac, Șimand – Turnu, Sântana – Pecica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.