Inițiativă inedită în Arad: peste 50 de motocicliști vor ieși în fața primăriei ca să promoveze vaccinarea

0
476

Vaccinarea este promovată din ce în ce mai mult, în Arad.  

DSP Arad, alături de Prefectura Arad și ONG-ul BurnOut MC organizează un eveniment inedit, care are loc astăzi, 29 aprilie, ora 18:00, în fața primăriei, între liniile de tramvai. 

Acest eveniment urmărește informarea și încurajarea arădenilor de a participa, în număr cât mai mare, la vaccinarea împotriva Covid-19. 

Astfel, după întâlnirea care va avea loc în fața primăriei, mai bine de 50 de motocicliști vor face un tur al municipiului Arad, timp de  aproximativ o oră, și totul pentru a promova și susține inițiativa campaniei de vaccinare. 

La sfârșitul zilei, motocicliștii se vor vaccina la drive-throughul de la Real, Jumbo. 

Toți motocicliștii arădeni dornici de a participa la eveniment sunt așteptați să se alăture inițiativei. 

Evenimentul nu este primul de acest fel. În județul nostru, acum o săptămână, a mai avut loc o acțiune de promovare a vaccinării împotriva Covid-19, în localitățile din zona Munților Apuseni, mai precis, în Hălmăgel și Hălmăgiu. Conform directorului DSP Arad, Horea Timiș, un alt ONG, aflat și el în colaborare cu DSP, a făcut un drum cu mașinile personale pentru a trece în zonele greu accesibile și pentru a promova vaccinarea. Aceștia au informat și încurajat localnicii din județ să se vaccineze. 

„DSP Arad este deschis la orice proiect și colaborează cu toate ONG-urile pentru promovarea vaccinării”, ne-a spus Horea Timiș. 

Constatăm că se implică din ce în ce mai mulți cetățeni, ceea ce este un lucru îmbucurător și  care ne dă speranța unei eventuale schimbări spre bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.