Deputatul Dorel Căprar a elaborat un program intitulat „Producem româneşte, mâncăm ro­mâ­neşte”.
Această platformă are menirea să încurajeze consumul produselor autohtone naturale şi să sprijine producătorii din sectorul agrozootehnic, legumicol şi alimentar din judeţul Arad.
În acest sens, la finele săptămânii trecute, la Prefectură a avut loc o masă rotundă cu principalii actori din industria alimentară din judeţul Arad. Fie­care şi-a spus „ofurile”, dar în final s-a ajuns la concluzia că se va iniţia o declaraţie politică, care va fi susţinută în Parlament. Mai departe însă „scopul final al acestei acţiuni este elaborarea unor iniţiative le­gislative care ar impulsiona activitatea şi uşura producţia şi desfacerea mărfii şi, nu în ultimul rând ar putea contribui la întărirea poziţiei şi prestigiului unor branduri locale”, a punctat Căprar.
(G.C.)

 • Marius spune:

  O initiativa extraordinara, speram sa mai avem parte de asa ceva. Felicitari domnului deputat Caprar pentru aceasta reusita.

 • vfa spune:

  o intiativa foarte buna! in general producatorii aradeni au produse sanatoase si proaspete si nu au aparut multe scandaluri privind calitatea lor ca si celelalte firme nationale sau multinationale! Mult succes!

 • Andrey spune:

  Foarte buna initiative, mi se pare extrem de important sa ne incurajam producatorii. Felicitari Dorel Caprar.

 • Maria spune:

  Cineva in sfarsit se gandeste si la noi micii producatori. Multumim.

 • roli spune:

  Foarte ok inititiativa intr-adevar trebuie incurajat consumul de produse romanesti care de cele mai multe ori sunt mai bune si mai sanatoase

 • mitza spune:

  Felicitari dl Caprar, ma bucur ca se gandeste cineva sa incurajeze si producatorii autohtoni.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției