farcutiuAlexandru Fărcuţiu a cucerit trei medalii în cadrul Campionatului Na­țional de seniori de la Piteşti. Arădeanul a luat argintul la 50 m fluture, apoi a acontat două medalii de bronz, la 50 m liber și 100 m fluture. A fost un bun preambul pentru elevul profesorului Sebastian Lucaci, înaintea Campionatului Balcanic (20-21 aprilie). Competiţia se va derula în oraşul Larisa (Grecia), iar reprezentantul LPS Arad va concura în următoarele probe: 50 şi 100 m fluture şi 50 şi 100 m liber, precum şi în ştafeta României.
„Am fost ales pentru prima dată în carieră unul dintre coordonatorii Lotului Naţional la această competiţie, lucru care mă onorează şi mă responsabilizează. Cât despre Alex, sperăm la o medalie deşi va fi foarte greu. Alex concurează cu sportivi mai mari cu un an ca el”, a declarat Sebastian Lucaci.
Concurs de juniori II
De mâine și până pe 21 aprilie, Baia Mare e gazdă pentru Campionatul Național de înot al juniorilor II. Conform listelor de start, CSM Arad va avea un singur reprezentant la întrecere, respectiv David Domjan. Mult mai stufoasă însă este lista secţiei de nataţie a LPS Arad. Clubul amintit îi va avea în bazin, în diverse probe, pe: Ionela Sfăt, Alexis Bolchiş, Iasonas Delamarian, Andrei Şimon, Alexandra Mureşan, Lorena Chincea, Kriszta Kovacs, Gabriel Ciobanu, Emanuel Chincea, Dragoş Bocancea, Gabriel Sonoc, Mihai Mara şi Ionuţ Sărac.

Recomandările redacției