Înotul LPS-ului arădean, în prim-plan şi în 2015

0
170

Rezultate de excepţie şi în acest an pentru înotul LPS-ului arădean. 42 de medalii naționale a câștigat secția de natație a LPS Arad în acest an: 1 titlu de campion balcanic și 1 titlu de vicecampion balcanic, 14 titluri de campioni naționali, 10 titluri de vicecampioni și 16 medalii de bronz. De asemenea, a avut trei sportivi în lotul național al României (Sonoc Gabriel, Ionuț Sărac și Andrei Simon), participare cu lotul României la Jocurile Europene de la Baku prin sportivul Gabriel Sonoc și în acest an la fel ca și in ultimii în ultimii doi, jumătate din echipa națională de ștafetă e formată din sportivii pregătiți de profesorul Sebastian Lucaci.
Iată numele sportivilor care au făcut performanță pentru LPS Arad în acest an:
Sonoc Gabriel, Ionuț Sărac, Andrei Simon, Alexandru Fărcuțiu, Iasonas Delamarian, Alexia Bășcărău, Bogdan Stana (profesor Sebastian Lucaci)
Baltă Bianca, Mircu Valentin, Lazăr Andrei, Deznan Luca (profesor Haș Silviu)
„A fost un an 2015 de excepție pentru noi, ce nu reflectă deloc condițiile grele în care
ne-am desfășurat activitatea sportivă. Am demonstrat că avem valoare, că an de an creștem generații de sportivi valoroși care ne reprezintă cu cinste în competițiile interna­ționale și naționale de natație. Iată că și în 2015 prin toate aceste rezultate demonstrăm că suntem într-adevăr numărul 1 în sportul arădean, iar Aradul, cum tot repet de câțiva ani, nu are voie să îi piardă pe acești copii minunați!” e remarca lui Sebastian Lucaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.