copii

La finalizarea etapei I de înscriere în clasa pregătitoare,  în judeţul Arad s-au înregistrat 3.452 de copii înscrişi în unităţile de învăţământ şi 15 cereri nesoluţionate, pentru copiii care au optat pentru înscrierea la o altă şcoală decât cea din circumscripţie şi care au fost respinşi fie din lipsă de locuri disponibile, fie în urma aplicării criteriilor generale şi specifice.

Pentru soluţionarea celor 15 cereri,  în perioada 24 martie – 03 aprilie 2015, părinţii trebuie să depună cererea – tip de înscriere la secretariatul unităţii de învăţământ aflată pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate pentru etapa a doua.

Şcolile care mai au locuri libere, precum şi numărul de locuri libere pentru etapa a II-a (pentru cei 15 copii nesoluţionaţi şi pentru cei care încă nu s-au înscris din diverse motive) pot fi vizualizate consultând site – ul ISJ Arad, la adresa: www.isjarad.ro.

În perioada 23 martie – 3 aprilie 2015 se fac înscrierile în clasa I, pentru copiii care solicită înscrierea în altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie. Părinţii vor depune cererile la unitatea de învăţământ la care se solicită înscrierea.

Recomandările redacției