„Insomniacii“ și „Old Love“ se joacă la Teatrul de Vară

0
829

În plin sezon estival, Teatrul de Vară propune spectacole deosebite, la care arădenii se pot delecta și mai ales vedea actori cunoscuți și îndrăgiți. Două piese deosebite se vor juca pe scena de la Arad, în următoarea perioadă. Este vorba de „Insomniacii“ și „Old Love“.

Spectacolul „Insomniacii“ este programat pentru data de 10 iulie. Distribuția îi va pune în atenție pe Leonid Doni, Gheorghe Ifrim şi Marius Chivu. Comedia „Insomniacii” prezintă trei indivizi, trei personalități diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Chiar dacă discuţiile lor par banale, suferința acestora este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, despre naivitate, nebunie și dragoste. Piesa este comică și dramatică în același timp. Spectacolul este programat pentru ora 20.00

Old Love” este o comedie romantică în doua acte, cu note dramatice, ce expune o poveste de tip Hollywood, într-o atmosferă austeră.

„Old love“ – „Iubire veche” se petrece în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei idecenii pe micul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului sau, MollyGraham, cu întâlniri sporadice și discuții condimentate cu umor, repede uitate de către ea. Însă, acestea își pun amprenta asupra lui, care dezvoltă afectivitate.  Dar pasul decisiv nu va fi făcut până cand cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea văduvă, el divorțat. Piesa este programată pentru 17 iulie, de la ora 20.00. Distribuția: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru și Robert Tudor.

Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele pot fi cumpărate, înainte de spectacol, în intervalul orar 17.00 – 20.00, de la Centrul Cultural Județean Arad (str. George Barițiu, nr. 16).

foto: Tribuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.