Inspectorii adjuncţi şi-au urmat generalul: s-au retras din concurs

0
352

Lucia Curta, Nicolae Pellegrini şi Larisa Chiţu au avut ieri concursul pentru ocuparea funcţiilor de inspectori adjuncţi, respectiv director ai Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Concursul a fost organizat de către Ministerul Educaţiei şi a avut loc la Bucureşti. Din păcate, însă toţi cei trei profesori care şi-au depus dosarele s-au retras din concurs. Singura care nu s-a prezentat a fost Larisa Chiţu, însă nu din cauza dificultăţii subiectelor, ci pentru că a născut cu o săptămână mai repede de desfăşurarea concursului. Ceilalţi doi, Nicolae Pellegrini şi Lucia Curta au considerat că ar fi mai bine să se retragă, asta probabil după ce au văzut subiectele. „Am considerat că este mai bine să ne retragem. Vom ocupa în continuare aceleaşi posturi, însă cu delegaţie. Vom încerca la următorul concurs care va avea loc, probabil peste câteva luni“, ne-a declarat Lucia Curta.
De cealaltă parte, Nicolae Pellegrini, probabil prea ocupat cu… învăţarea,  nu s-a sinchisit să răspundă la telefon. Dezamăgirea în ceea ce îl priveşte este cu atât mai mare cu cât este cel mai vechi din conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, experienţa nefiindu-i însă de nici un ajutor atunci când a venit vorba de susţinerea unui concurs… scris.
Nu cu mult timp în urmă şi inspectorul şcolar general, Claudius Mladin, s-a făcut de râs la acelaşi concurs organizat de către Ministerul Educaţiei.
După desfăşurarea acestor concursuri, putem spune că avem în fruntea învăţământului arădean o conducere repetentă. Aşteptăm, în continuare, să vedem dacă are şi onoare şi dacă vreunul dintre cei care s-au făcut de râs în faţa întregii ţări îşi vor depune demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.