lipova-sebis31Speriați de iminenta invazie a „persanilor” de pe Criș, „spartanii” lui „Big Radu” au strâns rândurile și mobilizați de o primă frumușică și-au propus să obțină prima victorie după revenirea în Liga a 4-a. Spre bucuria gazdelor, în locul „elefanților” care făceau legea sezonul trecut prin Onoare, din autocarul vizitatorilor a coborât doar cavalerie ușoară și puțină la număr, doar patru fiind întăririle de la prima echipă.
Partida  a început la 18.00 fix, cavalerii fluierului apărând în noile tricouri „celeste” ce au luat ochii tuturor celor aproximativ 200 de spectatori.
Prima repriză a fost la discreția gazdelor. Noua achiziție Petrilă a creat panică în apărarea sebișenilor, portarul Soltezs reușind cu greu să blocheze nu mai puțin de trei șuturi bune trimise de percutantul atacant.
După pauză, la sfaturile antrenorului de la prima echipă, Adrian Abrudean, care a venit să supervizeze evoluția tinerilor jucători, zărăndanii au încercat să apară și ei în careul bănățenilor, dar defensiva acestora, în frunte cu portarul Trifoi, a fost mereu pe fază.
Marius Grad a mutat inspirat și nou- intratul Bimbo a primit o pasă filtrantă la 30 de metri, a găsit un culoar printre fundașii centrali, cu un ultim efort a pasat lateral la Petrilă, care l-a executat cu latul pe Soltezs. Era minutul 75 și Șoimii Lipova – Național Sebiș II era 1-0.
Fără soluții pe banca de rezerve datorită accidentărilor de pe final de cantonament, sebișenii au mutat mai ales tactic, dar nu au amenințat periculos poarta lipovanilor.
Formații:
Șoimii Lipova: Trifoi – Moisă, Țițca, Arcane, Lăcătuș – Edu (Bimbo), Cati, Biro, Iuga – Petrilă (Roșuț), Ghergar. Antrenor: Marius Grad.
Național Sebiș II: Soltezs – Toma Beni, Toma Codruț, Toader, Bârdan – Raț, Feieș, Mâneran (Șandru), Chețan – Susan și Ivancea.  Rezerve: Merșca si Șandru. Antrenor: Cristian Feieș.
Cartonașe galbene: Țițca, Biro / Ivancea. Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla și Emil Arsa. Observatori FRF: Ovidiu Coman și Florin Dumitru.

Recomandările redacției