horvatContra Olimpiei Satu Mare, Adrian Horvat a fost dezastruos între buturile „textiliste”, iar David Oberhauser a revenit între buturile arădenilor. Francezul de origini germane a încasat nu mai puțin de 5 goluri la Mioveni și Craiova, e drept a parat și un penalty, dar din motive de indisciplină a fost exclus din lot de Eugen Trică.
Cum în lot se mai afla doar juniorul Sergiu Barabas, fostul goalkeeper al Devei a revenit în poartă contra Bistriței și a făcut un meci bun. De două ori a fost salvat de bară, dar în momentul decisiv al confruntării a răspuns prezent. Horvat povestește cum a parat penalty-ul executat de Curtuiuș, dar și de ce era important victoria cu liderul. „A fost inspirație de moment, dar și noroc. Îmi doream mult să nu iau gol după ce am fost aproape să apăr și lovitura de la 11 metri cu Târgu Mureșul. Ne bucurăm că am spart gheața, că am luat primele trei puncte, mai ales că am jucat cu primul loc. De acum nu ne mai permitem pași greșiți, căci și așa am pierdut deja destule puncte aiurea, cu penalty-uri împotrivă sau goluri luate în prelungiri”, a explicat utistul, care a mai recunoscut că s-a simțit res­ponsabilizat după disponibilizarea lui Oberhauser.
Numărul unu al arădenilor a comentat și posibilul episod al ieșirii de pe gazon al „alb-roșiilor” după penalty-ul acordat de Flavius Roșu: „Nu puteam face asta, ar fi fost un gest extrem și necugetat. Până la urmă, am câștigat și cu ajutorul publicului. I-am simțit aproape pe fanii noștri, ne-au încurajat tot timpul, aportul lor a fost important”.

Recomandările redacției