Instrucție amânată după pauză: UTA Under 19 – Dacia Orăștie 8-0

0
552

După 1-9 cu FC Hunedoara, Dacia Orăștie a pierdut la o dife­rență de 8 goluri și în fața UTA-ei, în cadrul etapei a doua a preliminariilor Ligii Elitelor. Pe terenul din Sânicolau Mic, arădenii au arătat două ocazii imense în primele 5 minute, ambele prin Covaci, după care au cam intrat în jocul de uzură al Daciei. Tabela refuza să se modifice și se părea că scorul pauzei va fi alb. Nu a fost așa, fiindcă Gruiescu a marcat la ultima fază a mitanului.
În partea a doua, a urmat instrucția utiștilor, care au mai înscris de alte șapte ori în poarta hunedorenilor, prin același Gruiescu (3), Obrad (2), Nagy și Moraru. Așadar, „roș-albii” termină cu maxim de puncte cele două etape disputate acasă, după ce săptămâna trecută se impuseseră cu 2-1 în fața celor de la ASU Poli.
De altfel, antrenorii Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au confirmat „11”-le în fața „alb-violeților”, doar schimbările fiind diferite și anume: Creța (65 Iucie) – M. Popa (67 Stan), Sabău, Onuțan, Tudor (46 Frai) – Moraru – Gruiescu, Teodorovici, R. Petcuț, Covaci (30 Obrad) – Nagy.
Săptămâna viitoare, tinerii utiști sunt mari favoriți și în deplasarea de la Simeria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.