Întâlnire neobișnuită: Donald Trump și rapper Kanye West, la discuții în privat

0
337

Cunoscutul rapper Kanye West se va întâlni cu Donald Trump şi cu ginerele acestuia, Jared Kushner, joi, la Casa Albă. „Printre subiectele de discuţie se numără încurajarea producţiei autohtone, reforma închisorilor, modurile de prevenire a violenţelor între bande şi ce se poate face pentru reducerea nivelului de violenţă în Chicago”, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

Kanye West şi-a arătat suportul pentru Donald Trump de mai multe ori, mai recent în emisiunea „Saturday Night Live” de pe postul TV american NBC, unde a explicat faptul că este întrebat frecvent de ce îl susţine pe preşedintele american, care este rasist.

„Dacă m-ar fi îngrijorat rasismul, aş fi plecat de mult timp din America. Nu luăm hotărâri bazate pe rasism. Să vă explic: dacă mă inspiră cineva şi stabilim o legătură, nu este nevoie să cred în politica pe care acel cineva o face”, a spus West.

În mai multe videoclipuri care au circulat pe internet, artistul a vorbit despre visul său de a candida într-o zi la postul de preşedinte al SUA. Trump l-a descris pe West drept unul dintre suporterii săi care „conduc asaltul”.

Trump şi West au avut o întâlnire privată şi în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale de acum doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.