tucudeansr1Acțiunea suporterilor de miercuri seara și-ar putea atinge scopul în cele din urmă. Marius Țucudean și Giovanni Catanzariti, personajele cheie în operațiunea de salvare a Campioanei Provinciei, ar fi trebuit să se vadă aseară, după închiderea ediției. Problema rămâne, însă, aceeași și anume că Țucudean se teme de eventualele procese în Instanță cu avocații lui Adrian Marțian, care susține că este patronul de drept al echipei „textiliste” conform acelui act notarial ce-l  împuternicește cu 80% din acțiunile clubului. Catanzariti trebuia să fie însoțit de avocatul său Iulian Zaharia, care avea sarcina să-l convingă pe Țucudean că lucrurile sunt de fapt mai simple decât par.
Tot aseară a revenit la Arad și Adrian Marțian și avocații săi, pregătiți să semneze actele de preluare a „Bătrânei Doamne”. Nici măcar înțelegerea verbală între părți nu e parafată sută la sută, ca să nu mai spunem de garanțiile de la Finanțe care nu au fost aduse nici până în ziua de astăzi. Degeaba Catanzariti va scăpa de funcția de administrator al clubului printr-o semnătură în fața avocaților, dacă Marțian nu dovedește că-și poate asuma datoriile UTA-ei către Stat. Printr-o simplă acțiune în Instanță, cererea de schimbare a administratorului clubului din Calea Aurel Vlaicu va fi respinsă.
În fine, Catanzariti ar fi trebuit să rezolve până în această dimineață situația juridică a grupării textiliste și asta pentru că vineri, la prima oră, a plecat în Italia pentru a-și readuce băiatul cel mare din vacanța de vară petrecută la mama sa. Președintele „alb-roșiilor” revine luni la Arad, dar un alt  weekend pierdut poate fi fatal în condițiile critice de la Campioana Provinciei.

Recomandările redacției